Kurz ponúka doplnkové materiály ako aj on-line testy potrebné k absolvovaniu predmetu.
- Teacher: Lukáš Kolarič
A course containing the theory, solved examples, tasks, and tests required to complete the seminar on the subject of Food Engineering for Erasmus students
- Teacher: František Kreps
Kurz
sa zameriava na základné, ale aj progresívne metódy analýzy lipidov. Ďalej sa venuje rafinácií olejov, príprave
emulgovaných tukov a masla v laboratórnych podmienkach. Teória z kurzu bude obohatená o praktické skúsenosti nadobudnuté
laboratórnym cvičením.
- Teacher: František Kreps
Kurz obsahujúci prednášky, riešené príklady, teóriu, úlohy, a testy potrebné pre absolvovanie semináru k predmetu Potravinárske inžinierstvo.
- Teacher: František Kreps
- Teacher: Lívia Janotková
- Teacher: František Kreps
- Teacher: Marianna Potočňáková
Kurz ponúka materiály potrebné k úspešnému absolvovaniu laboratórnych cvičení v rámci predmetu Technológia detergentov.
- Teacher: František Kreps
- Teacher: Katarína Medveďová
- Teacher: Marianna Potočňáková
Kurz ponúka doplnkové materiály pre absolvovanie predmetu Laboratórne cvičenie z technológie cereálií.
- Teacher: Zlatica Kohajdová
- Teacher: Michaela Lauková
- Teacher: Lucia Minarovičová
Kurz obsahuje doplnkové študijné materiály k absolvovaniu predmetu Analýza a spracovanie experimentálnych údajov a zadania praktických cvičení.
- Teacher: Michaela Lauková